jueves, 30 de junio de 2011

Mafe

Origin: Africa
Medium / Medio

Seafaring trade in traditional dhows has been occurring across the Indian Ocean since before the days of Sinbad leading to extensive sharing of ideas and customs. This mild vegetarian dish from across Sub Saharan Africa reflects the sharing of ancient customs and traditions but also the originality of Africa, including the native flavours of coconut and peanuts, with yucca, butter squash, sweet potato and greens.

El comercio marítimo en el Océano Índico, bien sea en los tradicionales dhows, bien en barcos de mayor envergadura, viene ocurriendo desde la época de Simbad lo que llevo a un rico intercambio de ideas y costumbres. Este glorioso plato típico vegetariano del Africa sub-sahariana es un fiel reflejo de este intercambio y de la originalidad africana que incorpora los sabores locales del coco y del maní con la auyama, batata y las hojas de mandioca para darle un sabor único e inolvidable.

Heating Instructions / Preparación:
Defrost and then place in low heat oven.
Para preparar en casa se debe descongelar y calentar en horno a fuego lento

No hay comentarios: