miércoles, 29 de junio de 2011

Tikka Masala

Origin:-India/UK
Medium-Medio

Butter chicken probably originated in the 1950s at the Moti Mahal restaurant in Delhi where they made the sauce by adding butter and tomato to the leftover juices from the Tandoori Chicken they sold every day. Most people claim that Tikka Masala is a bastardised British version and is now the most popular Indian dish in the UK. A creamy slightly sweet sauce flaked with almonds. A classic mild to medium curry which everybody enjoys.

Este plato probablemente fue originado en los años 50 en el restaurant Moti Mahal en Delhi al añadir mantequilla y tomate al Pollo Tandoori que vendían diariamente para guardarlo al final del día. Mucha gente piensa que el Pollo “Tikka Masala” es una versión Británica y constituye hoy en día el plato indio más popular en el Reino Unido. Una salsa cremosa, ligeramente dulce, cubierta con almendras fileteadas. Un curry clásico que encanta a todo el mundo.


Heating Instructions / Preparación:
Defrost and then place in low heat oven
Para preparar en casa se debe descongelar y calentar en horno a fuego lento

 

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